Tilmeld nyhedsbrev
News
29.11.2017

PRINTDESIGNEREN MAXJENNY DELTOG I DETTE ÅRS FASHION GROWTH

Maxjenny er en af Skandinaviens mest fremtrædende printdesignere og flere af brandets karakteristiske kjoler er blevet båret af Sveriges Prinsesse Victoria. Derudover deltog Maxjenny i dette års Fashion Growth.

HSF HOUSE | News
28.11.2017

NY PARKA I HSF HOUSE

HEADSTART FASHION er glade for, at det danske brand NY PARKA har valgt at blive en del af HSF HOUSE. Vi har spurgt brandet om, hvorfor de netop har valgt HSF HOUSE.

News
28.11.2017

ZALE VANDT SPARRING TIL FASHION GROWTH

Zale var en af de udvalgte virksomheder, som deltog i Fashion Growth og vi har derfor spurgt dem, hvordan det gavnede deres brand.

News
28.11.2017

TWELVEPIECES' DELTAGELSE I FASHION GROWTH

Twelvepieces blev etableret i 2016 af designeren Amir Hassan og sidenhen er det gået stærkt for brandet. Twelvepieces er baseret på storytelling, som kommer til udtryk i tøjets unikke silhuetter og minimalistiske design.

News
28.11.2017

LOUISE KRAGH DELTAGER I HIGHTECH - HUMAN TOUCH

Den 7. december afholdes konferencen “HighTech – Human Touch” på Aarhus Universitet. Konferencen har til formål at sætte spot på, hvordan kreative kompetencer anvendes og skaber værdi i praksis. I denne forbindelse deltager Simon Khong Harbjerg fra danske smykkebrand Louise Kragh, som oplægsholder på vegne af mode- og livsstilsbranchen.

News
22.11.2017

VIA DESIGN - CAREER AND INTERNSHIP DAY

HEADSTART FASHION vil gerne opfordre virksomheder samt studerende til at deltage i Career & Internship Day, som afholdes af VIA Design i starten af december på VIA Design’s afdelinger i Aarhus og Herning.

News
08.11.2017

TAKING FASHION TO THE NEXT LEVEL WITH CHRIS KUBBY

NEXT LEVEL FASHION er nu afviklet af HEADSTART FASHION i samarbejde med More Creative. Den tredje og sidste session tog afsæt i “Digitalt salg og marketing”, hvor canadieren Chris Kubby lagde vejen forbi og fortalte modebrandsene om markedsføring på de digitale platforme.

News
01.11.2017

MODEBOSSER KÅRER VINDEREN AF FASHION GROWTH 2017

Det var et panel af tunge investorer, som den 31. oktober havde afsat dagen til at høre pitch fra 8 unge modevirksomheder fra hele landet.

News
26.10.2017

INVESTORERNE TIL FASHION GROWTH

HEADSTART FASHION præsenterer i samarbejde med Danske Bank et stærkt panel af investorer til Fashion Growth. Christian Stadil, som er CEO i konglomeratet Thornico og passioneret investor, står i spidsen som formand for initiativet.

News
26.10.2017

CREATIVITY WORLD FORUM 2017

Creativity World Forum er en to-dages international konference, der samler omkring 2000 kreative sjæle. CWF 2017 vil i løbet af de to dage præsentere en konference med “high-level” samtaler, kreative aktiviteter og satellitbegivenheder rundt omkring i Aarhus.

News
24.10.2017

NU ER DE UDVALGTE BRANDS FUNDET TIL FASHION GROWTH

Selekteringen af de udvalgte virksomheder til Fashion Growth har nu fundet sted. Virksomhederne har allerede mødt hinanden til en fælles workshop, hvor advokat og investor Carl Erik Skovgaard Sørensen klædte deltagerne på til at pitche deres virksomhed for investorerne.

Publicity
11.10.2017

DM&T SKRIVER OM FASHION GROWTH

Tak til Dansk Mode & Textil for at skrive om vækstinitiativet “Fashion Growth”, der afvikles i et samarbejde mellem HEADSTART FASHION og Danske Bank med Christian Stadil i spidsen.

News
05.10.2017

NEXT LEVEL FASHION - 11. OKTOBER

Den 11. oktober afholder HEADSTART FASHION i samarbejde med More Creative den første session af NEXT LEVEL FASHION. Omdrejningspunktet for NEXT LEVEL FASHION er at arbejde med aspekter indenfor salg. Den første session vil have fokus på “Værditilbud og kernefortælling”.

News
03.10.2017

HAR DU HUSKET AT SENDE DIN ANSØGNING TIL FASHION GROWTH?

Mangler du kapital, så husk ansøgningsfristen til Fashion Growth imorgen den 4. oktober kl. 12:00!

HSF HOUSE | News
03.10.2017

MAJA FRA AMUSE

Maja er kvinden bag det danske womenswear brand AMUSE, der omfavner en nordisk bæredygtig stil i et klassisk, maskulint og mørkt univers. Vi er glade for at have Maja og AMUSE hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Maja.

HSF HOUSE | News
27.09.2017

JESSIE FRA LOUD MANAGEMENT

Jessie er kvinden bag det nyopstartet PR bureau LOUD Management, og har tidligere været PR & Showroomskoordinator hos Kopenhagen Fur. Vi er glade for at have Jessie og LOUD Management hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Jessie.

News
26.09.2017

SEND DIN ANSØGNING TIL FASHION GROWTH

En af udfordringerne i modebranchen er kapital til vækst. Derfor har vækstinitiativet HEADSTART FASHION etableret et samarbejde med Danske Bank i Aarhus om ”Fashion Growth”, hvor kapitalstærke investorer får mulighed for at hjælpe mindre og mellemstore modevirksomheder.

News
25.09.2017

ER DU HEADSTART FASHIONS NYE PRAKTIKANT?

Er du passioneret, har gåpåmod, og kunne du tænke dig at blive en del af et kreativt vækstmiljø i modebranchen?
Praktikant søges til HEADSTART FASHION med opstart i januar 2018 – læs mere her..

News
19.09.2017

TAK TIL ALLE DELTAGERE OG BESØGENDE TIL BOXMARKET

I weekenden den 16. – 17. september afviklede HEADSTART FASHION i samarbejde med modeentreprenøren Martin Munch, Boxmarket Pop-Up Fashion Festival. Her deltog en lang række mode- og livsstilsbrands, Unique Models afholdte casting og Bloggers Delight kiggede forbi.

HSF Movers | News
19.09.2017

DET FØRSTE HSF MOVERS MØDE

Den 27. september 2017 afholder HEADSTART FASHION det første HSF MOVERS møde. Omdrejningspunktet vil være PR & Branding, hvor der bl.a. vil være oplæg ved Rikke Kamstrup Jacobsen fra PR1.

News
18.09.2017

FASHION GROWTH

En af udfordringerne i modebranchen er kapital til vækst. Derfor har HEADSTART FASHION etableret et samarbejde med Danske Bank, hvor vi matcher kapitalstærke investorer med små- og mellemstore modevirksomheder.

News
14.09.2017

TEC OUT TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det dansk producerende brand TEC OUT til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! TEC OUT er et dansk design firma med mange års erfaring indenfor produktudvikling og specifikt kendskab til udendørsprodukter.

News
14.09.2017

MOVES TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det unge brand Moves til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival!

News
14.09.2017

HONEYGOLD TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere Honeygold til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! Honeygold Fashion er en dansk modevirksomhed, som blev etableret i 2014 med fokus på ready-to-wear til kvinder.

News
13.09.2017

BÆREDYGTIGHED TIL BOXMARKET

Vi har hos Headstart Fashion haft besøg af Michéle og Olivia, som står bag den nyopstartet virksomhed Scandinavian Sustainable. Mød dem i Eco Space til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival i weekenden den 16. – 17. september.

News
12.09.2017

MODEBRANDS STRØMMER TIL BOXMARKET

Tiden nærmer sig Boxmarket Pop-Up Fashion Festival på Aarhus Havn. I weekenden den 16. – 17. september danner Mindet og Balticagade på Aarhus havn rammen om Boxmarket. Vi kan nu præsentere en lang række modebrands og flere er på vej..

News
07.09.2017

H2O TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere H2O Sportswear til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! H2O Sportswear er kendt for sit 3-farvede logo, og har eksisterede siden 1982.

News
07.09.2017

MINIMUM TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det aarhusianske tøjmærke Minimum til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! Minimum har sine rødder i Aarhus med fokus på byens rå kanter og moderne attitude.

News | Publicity
07.09.2017

JP SKRIVER OM BOXMARKET POP-UP FASHION FESTIVAL

Tak til Jyllands-Posten for at skrive om Boxmarket Pop-Up Fashion Festival, som finder sted i weekenden den 16. – 17. september ved Mindet/Balticagade i Aarhus.

News
07.09.2017

INTERVIEW MED VINDEREN AF SALLING FASHION AWARD

I maj måned blev Salling Fashion Award uddelt under HEADSTART FASHION AWARDS. LAKOR Soulwear løb med sejren og vandt 30.000 samt mulighed for en pop-up shop i Salling. Vi har snakket med drengene bag det vestkystelskende tøjbrand og hørt, hvordan det er gået efter åbningen af deres to pop-up shops i henholdvis Aarhus og Aalborg.

HSF HOUSE | News
05.09.2017

AMIR HASSAN FRA TWELVEPIECES

Amir Hassan er designeren bag Twelvepieces​ og har kontorplads hos HEADSTART FASHION. Efter etableringen af Twelvepieces i 2016 er det gået stærkt for brandet. Vi er glade for at have Amir og Twelvepieces hos HEADSTART FASHION, og har i den forbindelse stillet tre spørgsmål til Amir Hassan.

News
05.09.2017

WOOD BIRD TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det danske tøjbrand Wood Bird til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! Wood Bird blev etableret i 2010 med en vision om at fortolke klassiske stilarter ved at kombinere dansk æstetik med skandinavisk håndværk.

News
04.09.2017

KAIBOSH TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det skandinaviske brand Kaibosh til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival! Kaibosh er et brille koncept, der repræsenterer en bred vifte af prisbelønnede solbriller og briller, som du har mulighed for at opleve til Boxmarket.

News
04.09.2017

KOM OG MØD BLOGGERS DELIGHT TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere Bloggers Delight til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival den 16. – 17. september. Her vil det være muligt at møde Lasse fra sideseloglasse.com, som er en af Danmarks førende blogger.

News
31.08.2017

VOUS DECIDEZ TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere det nye danske tøjmærke Vous Décidez til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival 2017. Vous Décidez er grundlagt i foråret 2017. Visionen bag brandet er at skabe ready-to-wear hverdagstøj, som kombinerer det skandinaviske klassiske look med den franske elegance.

News
31.08.2017

PILGRIM TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere smykkebrandet Pilgrim til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival 2017. Pilgrim er et dansk smykkebrand grundlagt af Annemette Markvad og Thomas Adamsen. I dag er Pilgrim både en del af den nationale og internationale mode- og smykkescene med en Scandi-cool tilgang til design.

News
31.08.2017

LAKOR SOULWEAR ÅBNER I SALLING

I maj måned vandt det aarhusianske brand Lakor Salling Fashion Award, der blev overrakt ved HSF Awards 2017. Nu er Lakor klar med en pop-up-shop i Sallings stormagasiner i Aarhus og Aalborg. Her præsenterer de samtidig en ny tøjkollektion lavet i samarbejde med Skagens Museum.

News
30.08.2017

CONFIRMED MODEBRANDS TIL BOXMARKET

Nu er der ikke lang tid til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival på hjørnet af Mindet og Balticagade på Aarhus Havn den 16. og 17. september 2017. På nuværende tidspunkt kan vi præsentere et lækkert set-up af modebrands, som vil være tilstede under hele Fashion Festivalen.

News
30.08.2017

RVLT / REVOLUTION TIL BOXMARKET

Vi er glade for at kunne præsentere street fashion brandet RVLT / REVOLUTION til Boxmarket Pop-Up Fashion Festival 2017. Til Boxmarket vil du kunne se og købe RVLTs efterårskollektion 2017, hvor street looks er kombineret med teksturer fra naturen.

News
29.08.2017

UNIQUE MODELS AFHOLDER CASTING TIL BOXMARKET

Under Boxmarket Pop-Up Fashion Festival afholder Unique Models casting lørdag den 16. september i tidsrummet kl. 15-17. Så kig forbi pladsen (v. Balticagade).

HSF HOUSE | News
24.08.2017

HSF RAW SPACE

RAW SPACE er et åbent kontormiljø til iværksættere, der gerne vil være en del af et fedt modeinkubationsmiljø. RAW SPACE er beliggende i HEADSTART FASHION HOUSE, og kontormiljøet adskiller sig fra de “almindelige kontorpladser” ved at være placeret i et stort råt lagerrum med betongulv og stålreoler, hvor der både kan være plads til kreativt arbejde såvel som computerarbejde.

News
22.08.2017

HIGH TECH-HUMAN TOUCH KONFERENCE

Fremtidens kompetencer er kreative og tænksomme. Den 7. december 2017 afholdes High tech-human touch konference af Arts på Aarhus Universitet i samarbejde med More Creative.

News | Publicity
21.08.2017

F.Y! MAGAZINE OM HEADSTART FASHION PRESS DELEGATION 2017

Hvis du har interesse for up-coming modebrands, så læs artiklen fra F.Y! MAGAZINE. I artiklen fremhæves tre up-coming brands Twelvepieces, Dansk Bomuldskompagni & ACKITE. Der er fokus på dansk mode samt hvorfor de har valgt at være en del af HEADSTART FASHION.

News | Publicity
21.08.2017

SPORTSWEAR INTERNATIONAL SKRIVER OM HSF PRESS DELEGATION 2017

SPORTSWEAR INTERNATIONAL, har skrevet en artikel omhandlende fem up-coming modebrands “labels to watch” i Region Midtjylland i forbindelse med HSF Press Delegation 2017.

News
11.07.2017

BOXMARKET

Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. – 17. september 2017 på Aarhus Havn.

Boxmarket er en festival for mode- oglivsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjenhøjde med forbrugeren. Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverdenen.

Quotes
30.06.2017

Maria Hundstig, Sportswear International udtaler

“…HSF Press Delegation contributing to an increased attention in Europe regarding the great potential in fashion design that you have here in Denmark. I am looking so much forward to a revisit in 2018!”

HSF Movers | News
28.06.2017

BLIV MEDLEM AF HSF MOVERS

HEADSTART FASHION’s hjerte banker for modebranchen og derunder også for de mindre upcoming virksomheder. Disse mindre virksomheder kan have nogle forretnings- og netværksmæssigt udfordringer i forhold til veletableret virsomheder. Derfor er det naturligt, at HSF med en målrettet indsats hjælper disse virksomheder.

News
28.06.2017

NEXT LEVEL FASHION

NEXT LEVEL FASHION er målrettet mindre, etablerede modevirksomheder med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet giver dig inspiration og redskaber til at styrke dit salgsarbejde med afsæt i mode og livsstilsbranchen.

News | Quotes
20.06.2017

Mode og design er afgørende for Aarhus

Aarhus borgmenster, Jacob Bundsgaard: “Mode og design er fuldstændig afgørende for Aarhus. Det er blevet en vigtig del af byens DNA. Vi har så mange unge mennesker der giver drive og dynamik til byen. Vi skal huske på at det er en af Danmarks største eksportartikler og det er noget vi skal være stolte af.”

News | Publicity
16.06.2017

ELLE Hongkong skriver om HSF Press Delegation

ELLE Hongkong, som er en tilbagevende deltager i HEADSTART FASHION Press Delegation, har skrevet om deres seneste besøg i Aarhus.

News
09.06.2017

HSF RAW SPACE Fredagsbar

HEADSTART FASHION åbner dørene i forbindelse med introduktion til RAW SPACE kontorpladser, WHY7 SAMPLE SALE samt det nye netværk for opstartsvirksomheder HSF Movers.

Film | News
29.05.2017

HSF Press Delegation 2017

Igen i år havde vi fornøjelsen af at afholde showcase i den smukke Rådhushal, under dette års HSF Press Delegation.
Se med her og få et indblik i, hvordan det så ud da de syv brands viste deres flotte kollektioner frem.

News
24.05.2017

HSF PRESS DELEGATION D. 19. MAJ 2017

Efter en dejlig dag torsdag, forsatte HSF Press Delegation fredag turen rundt i det jyske. Første stop på turen var Moesgaard Museum og dernæst virksomhedsbesøg hos Mos Mosh i Kolding.

News
19.05.2017

HSF Press Delegation d. 18 maj 2017

HEADSTART FASHION har gentaget succesen og igen afholdt Press Delegation d. 18. og 19. maj. HSF havde inviteret toneangivende presse, journalister og bloggere fra ind- og udland til at deltage i det fuldt spækkede program.

News
15.05.2017

MARIE JEDIG: "TRENDS, INSPIRATION OG ANTI-FASHION"

Hvis du ikke nåede forbi HEADSTART FASHIONS trendkonference, eller måske blot ønsker at få konferencen opfrisket, så er der godt nyt forude! Modeblogger og professionel influenser Marie Jedig har netop udgivet et spændende og humoristisk blogindlæg, hvor hun deler sine tanker, erfaringer og holdninger til trends.

News
10.05.2017

HEADSTART FASHION AWARD 2017

Fredag d. 5 maj sluttede hos HEADSTART FASHION af med et brag af HEADSTART FASHION AWARD 2017 på Radisson Blu med rød løber og champagne. Per Vers var aftenens konferencier, og han sørgede for masser af rim og gode grin.

News
09.05.2017

HSF x SPOT WALK

HEADSTART FASHION afholdte i samarbejde med SPOT Festival fredag d. 5 maj HSF X SPOT WALK i Balticagade. Dagen startede kl. 15.00 med reception på minimums parkeringsplads, hvor der blev budt på forfriskninger fra Ebeltoft Gaardbyggeri.

News
08.05.2017

HEADSTART FASHION TREND KONFERENCE

HEADSTART FASHION afholdte under dette års SPOT-festival en spændende tværfaglig konference med hovedtemaet TRENDS. Konferencen havde et stort fremmøde af deltagere, som alle var kommet for at høre de inspirerende oplægsholdere og deres syn på trends.

News
03.05.2017

BRANDS & BANDS - HSF X SPOT WALK

Kom med til gratis koncerter og besøg ved modevirksomhederne H2O & MINIMUM når HEADSTART FASHION og SPOT Festival inviterer til BRANDS & BANDS walk i Balticagade fredag d. 5. maj.

News
24.04.2017

DANSKE BANK FASHION AWARDS UDDELES TIL VÆKSTKOMET

Efter et succesfuldt Awardshow i 2016, hvor Danske Bank Fashion Award blev overrakt til RAINS, er Danske Bank og HEADSTART FASHION igen klar til dette års Awardshow 2017.

News
19.04.2017

Salling og HEADSTART FASHION hylder dansk modes fremtid

Salling og HEADSTART FASHION uddeler sammen en ny awardpris under årets SPOT-festival. Prisen skal være med til at promovere den danske modebranches største fremtidshåb.

News
10.04.2017

Studio Unbuilt ”Det skaber værdi for brands, at de kan sidde sammen og lære af hinanden"

Vi vil gerne sige tak til ”Studio Unbuilt” for at bringe en spændende artikel om HEADSTART FASHION HOUSE samt et interview med vores CEO, Christian Chapelle.

News
03.04.2017

ÅBNINGEN AF ANYBODY – THE BODY AND BEYOND

Fredag d. 31 marts inviterede HEADSTART FASHION i samarbejde med Danish Fashion Institue, Femme Regionales, Ane Lynge-Jorlén og Salling til åbningen af ANYbody – et avantgardeprojekt, hvor 13 udvalgte designere og kunstnere igennem beklædningsdragter stillede spørgsmålstegn ved hvad der er tilladt, og ikke tilladt når vi klæder os på.

HSF HOUSE | News
28.03.2017

HEADSTART FASHION PUBLICATION #03

Tredje udgave af HEADSTART FASHION PUBLICATION er nu på gaden. Publikationen giver dig et tilbageblik på 2016, som var et fantastisk, spændende år for HEADSTART FASHION.

News
15.03.2017

TRENDS

Trends er dynamiske og i konstant forandring. De påvirker stort set alt, hvad vi foretager os – den måde vi lever på, bor på, arbejder på, klæder os på og hvad vi lytter til. Trends kan også afspejle vores værdier, holdninger og adfærd.
Trends skabes af mennesker og opstår grundet et ønske efter forandring eller variation. Det er en symbiose mellem nysgerrighed og udforskning.

News
06.03.2017

ANYbody - et kunstprojekt, der udfordrer vores kropsidealer

Danish Fashion Institute har i samarbejde med HEADSTART FASHION, Femmes Regionales, Ane Lynge-Jorlén og Salling udarbejdet projektet ANYbody – en oplevelse, der udforsker kroppen og udfordrer vores forventninger til måden, vi klæder os på og former vores krop.

HSF HOUSE | News | Quotes
03.03.2017

Velvet Studio: "Headstart Fashion House er et oplagt sted til at skabe netværk"

Vi har valgt at sidde i HEADSTART FASHION HOUSE, fordi det giver god mening for os, at vores nystartede grafiske bureau, Velvet Studio, ligger centralt i Aarhus og sammen med andre brancherelaterede virksomheder.

HSF HOUSE | News
03.03.2017

HSF House: "Hvem er vi?" med Mette Rødtnes - Kvinden bag RODTNES

Når hun åbner døren ind til kontorfællesskabet i HEADSTART FASHION House, møder hun alle med et smil, et veloplagt ansigt og et varmt & venligt ”Godmorgen!”.

News
01.03.2017

Smilets By charmerer sig ind hos VOGUE

Amerikanske VOGUE er den næste i rækken, der har opdaget Aarhus. I en artikel på deres website beskrives byen som det perfekte mix mellem landsbycharme og københavner-coolness. Og den har selvfølgelig ikke tabt sine smil, skriver Mary Holland, der er forfatteren bag Aarhus-artiklen.

News
22.02.2017

KONKURRENCE: Aarhus Walks on Water

Er du en designerspire eller et teknologigeni? Har du lyst til at stå med €10.000 i hånden sammen med massiv mediedækning? Kunne du tænke dig at udvide dit netværk og møde mulige, nye samarbejdspartnere?

News | Publicity
21.02.2017

"More Creative Events - A More Creative Region"

Aarhus 2017 præsenterer i samarbejde med More Creative, publikationen ”More Creative Events – A More Creative Region”, der har til hovedformål at gøre Danmark til en global spiller indenfor den kreative økonomi. I denne forbindelse har publikationen fokus på især mode, kreativitet og bæredygtighed i Midtjylland.

News
21.02.2017

Aarhus Walks On Water

Aarhus Walks on Water er et Aarhus2017 Commissioned Event  i samarbejde med Region Midtjylland  præsenteret af HEADSTART FASHION, Aarhus Universitet, VIA University College, Silkeborg Produktionshøjskole og “this” af Filmby Aarhus/Interactive Denmark Bered dig på et spektakulært og anderledes modeshow, når mode og ny teknologi går hånd i hånd på vandet fra Aarhus og ud i verden. […]

News | Publicity
21.02.2017

Jyllands-Posten: Regionens modebranche er i vækst

Jyllands-Posten bringer den glædelige nyhed omkring Region Midtjyllands positive vækst indenfor de kreative erhverv. Artiklen tager udgangspunkt i rapporten, omhandlende livstilserhvervene i Region Midtjylland, som HEADSTART FASHION har fået udfærdiget i samarbejde med LD Cluster og E-statistik. Det er især modebranchen, der har formået at komme flot igennem finanskrisen. Bag denne vækst står faktorere som […]

HSF HOUSE | News
20.02.2017

ÅBENT HUS

I forbindelse med Aarhus Fashion Week kan du i HEADSTART FASHION House opleve lækre designs fra Bruuns Bazaar, Rodtnes og Thorning/Astrup (i stueetagen). Vi holder dørene åbne d. 21. februar fra kl. 10-18 Bruuns Bazaar    

HSF HOUSE | News
09.02.2017

Dugfrisk rapport: Akademikere stormer ind i mode/beklædningsbranchen

Under finanskrisen gjorde man fra virksomhedernes side klar til svære tider, mens man med ansættelser af akademikere samtidig forsøgte at tilføre nye kompetencer inden for blandt andet onlinesalg, større brug af de sociale medier, CSR og bæredygtighed generelt. Nu ses der fremgang i branchen, og det er især eksportomsætningen, der er blevet forøget – 58% […]

News
08.02.2017

Journal på vej til udlandet

Det aarhusianske herretøjsbrand, Journal, vandt Vero Moda International Design Award ved HEADSTART FASHION AWARDS 2016. For Journal er kvalitet at foretrække frem for kvantitet, og de sigter efter at skabe klassiske, tidsløse men også ekspressive looks. Inspirationen kommer fra diverse kunstformer, arkitektur, litteratur og fysik. Journal har siden deres opstart i år 2012 arbejdet med […]

News
06.02.2017

Modebranchen oplever rekordomsætning i år 2016

Tallet er nu slået fast. 42,6 mia. kr. blev det samlede beløb, der blev solgt for i modebranchen i år 2016 – det er 0,9% mere end i 2015. Desværre er vækstraten ikke nær så høj som tidligere. I disse år sker der store forandringer indenfor detailhandelen. Salget i de fysiske butikker falder, mens internethandelen […]

News
05.02.2017

RAINS: Fra Jylland til Paris

Aarhusianske RAINS, der vandt Danske Bank Fashion Award under HSF AWARDS 2016, borer sig nu dybere ind på det internationale marked. I år 2016 åbnede brandet således to butikker i henholdsvis Aalborg og Aarhus. RAINS er nu klar til at åbne butik i Paris d. 3 marts. Det er lokaler i det hippe Marais-kvarter, der […]

Quotes
31.01.2017

CEO for Bruuns Bazaar

Thomas Bæch: “Vi ser meget frem til at etablere midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE. Beliggenheden passer perfekt til vores behov, og det bliver dejligt at blive en del af udviklingsmiljøet i Mindet 4”      

HSF HOUSE | News
31.01.2017

Bruuns Bazaar etablerer midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE

Den danske designvirksomhed, Bruuns Bazaar, er netop nu i fuld sving med at flytte ind i HEADSTART FASHION HOUSE, hvor virksomheden etablerer et midlertidigt showroom, for at få tættere kontakt til deres jyske kunder. Ved et pressemøde i torsdags fremviste Bruuns Bazaar deres nyeste kollektion samt fremtidige visioner. Det nye hold, der står bag brandet tæller bl.a. CEO, Thomas Bæch, salgsdirektør, Tabitha Guldbrandt […]

HSF HOUSE | Quotes
30.01.2017

Guðrun & Guðrun: "Det er dejligt at komme på kontoret og møde fantastiske 'kollegaer' og sparringspartnere"

Guðrun & Guðrun har sit hovedsæde på Færøerne, men har ofte brug for et fysisk kontormiljø i eller omkring Aarhus. “Vi fandt den perfekte kontorplads hos Headstart Fashion House på havnen, hvor andre små virksomheder i modebranchen også holder til. Headstart Fashion House tilbyder et super godt koncept med lækre omgivelser, andre engagerede virksomheder og […]

HSF HOUSE | News
30.01.2017

Stiften: Nyt modehus i Århus får ekstra meget plads

Det er kun fem måneder siden det nye udviklingsmiljø for modebranchen Headstart Fashion House blev indviet. Og allerede nu skrues der op forambitionerne med en fordobling af modehuset areal.   Modehus: I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart […]


Læs mere
HSF HOUSE
27.01.2017

HEADSTART FASHION HOUSE UDVIDER!

Det er kun få måneder siden at Borgmester Jacob Bundsgaard indviede det nye udviklingsmiljø for modebranchen HEADSTART FASHION HOUSE. Nu skrues der op for ambitionerne. I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart Fashion House. Det gør hun for […]

News
25.01.2017

REKORDMANGE TIL VIA DESIGN GRADUATION SHOW 2017

Traditionen tro blev årets VIA Design Graduation Show afholdt i samarbejde med HEADSTART FASHION på Aarhus Rådhus. Modeshowet dannede ramme i den mondæne Rådhushal med højt til loftet og rekordmange gæster. I alt 600 modeinteresserede havde fundet vej til det veletablerede modeshow, der efterhånden er garant for nytænkning og bemærkelsesværdige designere. Inspireret af Aarhus2017 var årets tema Rethink Fashion, der for alvor […]

HSF HOUSE
20.01.2017

THORNING/ASTRUP: "VI FØLER OS SOM EN DEL AF NOGET STØRRE"

“Som nystartet smykkevirksomhed, har det betydet meget for os, at HEADSTART FASHION HOUSE kender vækstlaget og har rakt hånden ud. Vi er blevet taget positivt imod hele vejen og huset har givet os en platform som helt konkret skaber værdi for vores forretning hver eneste dag. Fællesskabet og den daglige gang med de andre virksomheder, […]

HSF HOUSE
13.01.2017

KONTORPLADS "PAKKE"

HEADSTART FASHION HOUSE er et udviklingsmiljø for modebranchen – et moderne kontorfællesskab med fokus på vækst og sparring. Foruden kontorpladsen er det også muligt at designe og konstruere på modehusets to etager som i et traditionelt modehus. Ligesom det er muligt at udstille på Mindet 4 og booke mødelokale til salgsmøder o.lign. Desuden vil HEADSTART […]

Publicity
12.01.2017

COSTUME INTERVIEW: CHRISTIAN STADIL OG HEADSTART FASHION

 “Aarhus vil være en positiv ahaoplevelse for de fleste i branchen” Med cirka to hundrede kilometer til hovedstaden og dermed størstedelen af landets magasiner, investorer og trendsættere, kan det være en udfordring at etablere sig som modevirksomhed i Aarhus. Men det har bestemt også en række fordele. Det ved Christian Chapelle og Christian Stadil, der […]

News
05.01.2017

VIA DESIGN GRADUATION SHOW 2017: RETHINK FASHION

Via University College og HEADSTART FASHION inviterer endnu en gang til det årlige VIA Design Graduation Show. Traditionen tro vil Rådhushallen danne ramme om begivenheden, når de færdiguddannede upcoming designere fremviser deres afgangskollektioner for offentligheden. “Rethink Fashion” er titlen på showet, hvor de ny-udklækkede designere viser deres bud på, hvordan de vil præge fremtidens modebillede. Showet afholdes tirsdag den 24. januar […]

News
03.01.2017

FÅ FODEN INDEN FOR PÅ DET KINESISKE MARKED

Kunne du tænke dig at opnå viden om det kinesiske marked? Eller er du allerede på markedet og vil vide mere fra Kinakyndige virksomheder? HEADSTART FASHION, Lifestyle & Design Cluster og partnerskaberne bag More Creative inviterer til informationsmøde den 17. januar 2017 om at få foden inden for på det kinesiske marked. Informationsmødet byder på caseoplæg fra erfarne danske virksomheder, […]

News
24.12.2016

GLÆDELIG JUL

HEADSTART FASHION ønsker dig og dine kære en glædelig jul!

HSF HOUSE | News | Publicity
22.12.2016

Nu satser de på sølv og beton

Smykkedesignerne Maja Thorning og Niels Astrup er med deres virksomhed Thorning Astrup rykket ind i HEADSTART FASHION HOUSE, som er et moderne kontorfællesskab i Aarhus for mindre modevirksomheder med fokus på vækst. De er klar til at prøve kræfter med eksport til Tyskland og England. Maja Thorning sidder bøjet over en firkantet halsring. Bortset fra […]

News
08.12.2016

FOKUS PÅ MODE OG KVALITET I HEADSTART FASHION HOUSE

Den første weekend i december åbnede HEADSTART FASHION HOUSE op i det nye modehus til en shoppeweekend med fokus på aarhusiansk mode og kvalitet. Det skete i den rå del af modehuset, hvor flere af byens kendte modebrands havde stillet op for at danne en pop-up shop, der med eksklusivt nedsatte priser og julestemning indbød […]

News
06.12.2016

OPEN CALL FOR UPCOMING BRANDS

HEADSTART FASHION holder nu open call for upcoming brands, som får mulighed for at deltage i den årlige pressevent, der byder på besøg fra national og international presse. Få direkte kontakt til de vigtigste danske og internationale moderedaktører og bloggere i modebranchen, når HEADSTART FASHION den 18. og 19. maj 2017 for tredje gang afholder HEADSTART FASHION PRESS DELEGATION. Showcasing af […]

News
25.11.2016

Stor interesse for fremtidens funktionelle tekstiler

THE WORLD OF TOMORROW: Fashion Meets Functional Textiles Den 17. november afviklede HEADSTART FASHION matchmaking seminaret ”Fashion meets Functional Textiles” i samarbejde med MoreCreative. Omdrejningspunktet var det endnu uforløste potentiale, der ligger i mødet mellem teknologi, tekstiler og mode. En stor del af regionens mode,- tekstil,- og teknologivirksomheder havde fundet vej til Kunsthal Aarhus for […]

News
14.11.2016

ØG DIT JULESALG I DECEMBER

HEADSTART FASHION HOUSE POP-UP JULESHOP 3./4. DECEMBER 2016 Spark julesalget i gang når HEADSTART FASHION åbner op for en fælles pop-up shop for upcoming og etablerede modevirksomheder. Vær med til at skabe en anderledes fysisk shoppeoplevelse og kom helt tæt på din målgruppe ved at showcase og sælge direkte BtC.     En stemningsfuld og unik atmosfære opstår, når […]

News
10.11.2016

2017: PRAKTIKANT TIL HEADSTART FASHION

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION søger fra 1. januar/februar en dygtig og energisk praktikant med flair for kommunikation, journalistisk formidling og social media. Vi kan tilbyde dig et kreativt vækstmiljø med plads til nysgerrighed og udvikling i din praktikperiode. Du vil blive anset som en kapacitet for fonden, og vil derfor få en central funktion […]

News
07.11.2016

From Fur to Fashion

Den 26. oktober inviterede HEADSTART FASHION og Kopenhagen Fur til masterclass for modebranchen “From Fur to Fashion” på Aarhus Teater. Der var vidensdeling og pels på agendaen, da verdens største pelsauktionshus var kommet for at hjælpe de midtjyske modevirksomheder til at inddrage det tredimensionelle materiale. Kopenhagen Fur leverede spændende oplæg fra minkavler Lars Eilertsen, buntmager Louise Fenger Hvilsted, […]

News
31.10.2016

GRATIS MORGENSEMINAR: FASHION MEETS FUNCTIONAL TEXTILES

THE WORLD OF TOMORROW Mode smelter sammen med funktionelle tekstiler, når vi på dette morgenseminar inviterer oplægsholdere fra forskellige brancher og steder i verden til at give deres perspektiv på dette nye fænomen. Vi har bl.a. fået Rebeccah Pailes fra New York, der tidligere har været Design Director hos Nike, Fila og Champion til at […]

News
14.10.2016

MOS MOSH CASEOPLÆG

Vi glæder os over at kunne præsentere Mos Mosh som case til vores kommende eksportseminar “Eksport er fremtiden” den 27. oktober på Godsbanen.     Seminaret byder i forvejen på et spækket program med oplæg fra Udenrigsministeriets Eksportråd, EKF Danmarks Eksportkredit, Nordic Projekt Fund, Enterprise Europe Network og Væksthus Midtjylland. Modevirksomheden Mos Mosh er en spændende tilføjelse til programmet, der med […]

Publicity
07.10.2016

ODL: "MODENS KATALYSATOR - HEADSTART FASHION"

HEADSTART FASHIONs CEO, Christian Chapelle er på forsiden af Olav de Lindes nyeste magasin under temaet ”iværksætteri”. Magasinet bringer et portræt af HEADSTART FASHION og går tæt på vores nyeste tiltag HEADSTART FASHION HOUSE. Læs også om vores naboer i Balticagade sneakersbrandet WODEN og deres innovative fremstilling af sneakers i fiskeskind.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon: +45 24 83 06 82
cvr. 37645567

© 2014 Headstart Fashion