Tilmeld nyhedsbrev
Headstartfashion_40, Tesla
News | Publicity
21.08.2017

F.Y! MAGAZINE OM HEADSTART FASHION PRESS DELEGATION 2017

Hvis du har interesse for up-coming modebrands, så læs artiklen fra F.Y! MAGAZINE. I artiklen fremhæves tre up-coming brands Twelvepieces, Dansk Bomuldskompagni & ACKITE. Der er fokus på dansk mode samt hvorfor de har valgt at være en del af HEADSTART FASHION.

News | Publicity
21.08.2017

SPORTSWEAR INTERNATIONAL SKRIVER OM HSF PRESS DELEGATION 2017

SPORTSWEAR INTERNATIONAL, har skrevet en artikel omhandlende fem up-coming modebrands “labels to watch” i Region Midtjylland i forbindelse med HSF Press Delegation 2017.

News
11.07.2017

BOXMARKET

Boxmarket er en Pop-Up Fashion Festival der afholdes 16. – 17. september 2017 på Aarhus Havn.

Boxmarket er en festival for mode- oglivsstilsinteresserede, hvor brands mødes i øjenhøjde med forbrugeren. Hvor store og små brands leger, udvikler og samarbejder på kryds og tværs, for at give forbrugeren unikke oplevelser og et helt unikt indblik i modeverdenen.

Quotes
30.06.2017

Maria Hundstig,Sportswear International udtaler

“…HSF Press Delegation contributing to an increased attention in Europe regarding the great potential in fashion design that you have here in Denmark. I am looking so much forward to a revisit in 2018!”

News
28.06.2017

HSF MOVERS

HEADSTART FASHION’s hjerte banker for modebranchen og derunder også for de mindre upcoming virksomheder. Disse mindre virksomheder kan have nogle forretnings- og netværksmæssigt udfordringer i forhold til veletableret virsomheder. Derfor er det naturligt, at HSF med en målrettet indsats hjælper disse virksomheder.

News
28.06.2017

NEXT LEVEL FASHION

NEXT LEVEL FASHION er målrettet mindre, etablerede modevirksomheder med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet giver dig inspiration og redskaber til at styrke dit salgsarbejde med afsæt i mode og livsstilsbranchen.

News | Quotes
20.06.2017

Mode og design er afgørende for Aarhus

Aarhus borgmenster, Jacob Bundsgaard: “Mode og design er fuldstændig afgørende for Aarhus. Det er blevet en vigtig del af byens DNA. Vi har så mange unge mennesker der giver drive og dynamik til byen. Vi skal huske på at det er en af Danmarks største eksportartikler og det er noget vi skal være stolte af.”

News | Publicity
16.06.2017

ELLE Hongkong skriver om HSF Press Delegation

ELLE Hongkong, som er en tilbagevende deltager i HEADSTART FASHION Press Delegation, har skrevet om deres seneste besøg i Aarhus.

News
09.06.2017

HSF RAW SPACE Fredagsbar

HEADSTART FASHION åbner dørene i forbindelse med introduktion til RAW SPACE kontorpladser, WHY7 SAMPLE SALE samt det nye netværk for opstartsvirksomheder HSF Movers.

Film | News
29.05.2017

HSF Press Delegation 2017

Igen i år havde vi fornøjelsen af at afholde showcase i den smukke Rådhushal, under dette års HSF Press Delegation.
Se med her og få et indblik i, hvordan det så ud da de syv brands viste deres flotte kollektioner frem.

News
24.05.2017

HSF PRESS DELEGATION D. 19. MAJ 2017

Efter en dejlig dag torsdag, forsatte HSF Press Delegation fredag turen rundt i det jyske. Første stop på turen var Moesgaard Museum og dernæst virksomhedsbesøg hos Mos Mosh i Kolding.

News
19.05.2017

HSF Press Delegation d. 18 maj 2017

HEADSTART FASHION har gentaget succesen og igen afholdt Press Delegation d. 18. og 19. maj. HSF havde inviteret toneangivende presse, journalister og bloggere fra ind- og udland til at deltage i det fuldt spækkede program.

News
15.05.2017

MARIE JEDIG: "TRENDS, INSPIRATION OG ANTI-FASHION"

Hvis du ikke nåede forbi HEADSTART FASHIONS trendkonference, eller måske blot ønsker at få konferencen opfrisket, så er der godt nyt forude! Modeblogger og professionel influenser Marie Jedig har netop udgivet et spændende og humoristisk blogindlæg, hvor hun deler sine tanker, erfaringer og holdninger til trends.

News
10.05.2017

HEADSTART FASHION AWARD 2017

Fredag d. 5 maj sluttede hos HEADSTART FASHION af med et brag af HEADSTART FASHION AWARD 2017 på Radisson Blu med rød løber og champagne. Per Vers var aftenens konferencier, og han sørgede for masser af rim og gode grin.

News
09.05.2017

HSF x SPOT WALK

HEADSTART FASHION afholdte i samarbejde med SPOT Festival fredag d. 5 maj HSF X SPOT WALK i Balticagade. Dagen startede kl. 15.00 med reception på minimums parkeringsplads, hvor der blev budt på forfriskninger fra Ebeltoft Gaardbyggeri.

News
08.05.2017

HEADSTART FASHION TREND KONFERENCE

HEADSTART FASHION afholdte under dette års SPOT-festival en spændende tværfaglig konference med hovedtemaet TRENDS. Konferencen havde et stort fremmøde af deltagere, som alle var kommet for at høre de inspirerende oplægsholdere og deres syn på trends.

News
03.05.2017

BRANDS & BANDS - HSF X SPOT WALK

Kom med til gratis koncerter og besøg ved modevirksomhederne H2O & MINIMUM når HEADSTART FASHION og SPOT Festival inviterer til BRANDS & BANDS walk i Balticagade fredag d. 5. maj.

News
24.04.2017

DANSKE BANK FASHION AWARDS UDDELES TIL VÆKSTKOMET

Efter et succesfuldt Awardshow i 2016, hvor Danske Bank Fashion Award blev overrakt til RAINS, er Danske Bank og HEADSTART FASHION igen klar til dette års Awardshow 2017.

News
19.04.2017

Salling og HEADSTART FASHION hylder dansk modes fremtid

Salling og HEADSTART FASHION uddeler sammen en ny awardpris under årets SPOT-festival. Prisen skal være med til at promovere den danske modebranches største fremtidshåb.

News
10.04.2017

Studio Unbuilt ”Det skaber værdi for brands, at de kan sidde sammen og lære af hinanden"

Vi vil gerne sige tak til ”Studio Unbuilt” for at bringe en spændende artikel om HEADSTART FASHION HOUSE samt et interview med vores CEO, Christian Chapelle.

News
03.04.2017

ÅBNINGEN AF ANYBODY – THE BODY AND BEYOND

Fredag d. 31 marts inviterede HEADSTART FASHION i samarbejde med Danish Fashion Institue, Femme Regionales, Ane Lynge-Jorlén og Salling til åbningen af ANYbody – et avantgardeprojekt, hvor 13 udvalgte designere og kunstnere igennem beklædningsdragter stillede spørgsmålstegn ved hvad der er tilladt, og ikke tilladt når vi klæder os på.

HEADSTART FASHION HOUSE | News
28.03.2017

HEADSTART FASHION PUBLICATION #03

Tredje udgave af HEADSTART FASHION PUBLICATION er nu på gaden. Publikationen giver dig et tilbageblik på 2016, som var et fantastisk, spændende år for HEADSTART FASHION.

News
15.03.2017

TRENDS

Trends er dynamiske og i konstant forandring. De påvirker stort set alt, hvad vi foretager os – den måde vi lever på, bor på, arbejder på, klæder os på og hvad vi lytter til. Trends kan også afspejle vores værdier, holdninger og adfærd.
Trends skabes af mennesker og opstår grundet et ønske efter forandring eller variation. Det er en symbiose mellem nysgerrighed og udforskning.

News
06.03.2017

ANYbody - et kunstprojekt, der udfordrer vores kropsidealer

Danish Fashion Institute har i samarbejde med HEADSTART FASHION, Femmes Regionales, Ane Lynge-Jorlén og Salling udarbejdet projektet ANYbody – en oplevelse, der udforsker kroppen og udfordrer vores forventninger til måden, vi klæder os på og former vores krop.

HEADSTART FASHION HOUSE | News | Quotes
03.03.2017

Velvet Studio: "Headstart Fashion House er et oplagt sted til at skabe netværk"

Vi har valgt at sidde i HEADSTART FASHION HOUSE, fordi det giver god mening for os, at vores nystartede grafiske bureau, Velvet Studio, ligger centralt i Aarhus og sammen med andre brancherelaterede virksomheder.

HEADSTART FASHION HOUSE | News
03.03.2017

HSF House: "Hvem er vi?" med Mette Rødtnes - Kvinden bag RODTNES

Når hun åbner døren ind til kontorfællesskabet i HEADSTART FASHION House, møder hun alle med et smil, et veloplagt ansigt og et varmt & venligt ”Godmorgen!”.

News
01.03.2017

Smilets By charmerer sig ind hos VOGUE

Amerikanske VOGUE er den næste i rækken, der har opdaget Aarhus. I en artikel på deres website beskrives byen som det perfekte mix mellem landsbycharme og københavner-coolness. Og den har selvfølgelig ikke tabt sine smil, skriver Mary Holland, der er forfatteren bag Aarhus-artiklen.

News
22.02.2017

KONKURRENCE: Aarhus Walks on Water

Er du en designerspire eller et teknologigeni? Har du lyst til at stå med €10.000 i hånden sammen med massiv mediedækning? Kunne du tænke dig at udvide dit netværk og møde mulige, nye samarbejdspartnere?

News | Publicity
21.02.2017

"More Creative Events - A More Creative Region"

Aarhus 2017 præsenterer i samarbejde med More Creative, publikationen ”More Creative Events – A More Creative Region”, der har til hovedformål at gøre Danmark til en global spiller indenfor den kreative økonomi. I denne forbindelse har publikationen fokus på især mode, kreativitet og bæredygtighed i Midtjylland.

News
21.02.2017

Aarhus Walks On Water

Aarhus Walks on Water er et Aarhus2017 Commissioned Event  i samarbejde med Region Midtjylland  præsenteret af HEADSTART FASHION, Aarhus Universitet, VIA University College, Silkeborg Produktionshøjskole og “this” af Filmby Aarhus/Interactive Denmark Bered dig på et spektakulært og anderledes modeshow, når mode og ny teknologi går hånd i hånd på vandet fra Aarhus og ud i verden. […]

News | Publicity
21.02.2017

Jyllands-Posten: Regionens modebranche er i vækst

Jyllands-Posten bringer den glædelige nyhed omkring Region Midtjyllands positive vækst indenfor de kreative erhverv. Artiklen tager udgangspunkt i rapporten, omhandlende livstilserhvervene i Region Midtjylland, som HEADSTART FASHION har fået udfærdiget i samarbejde med LD Cluster og E-statistik. Det er især modebranchen, der har formået at komme flot igennem finanskrisen. Bag denne vækst står faktorere som […]

HEADSTART FASHION HOUSE | News
20.02.2017

ÅBENT HUS

I forbindelse med Aarhus Fashion Week kan du i HEADSTART FASHION House opleve lækre designs fra Bruuns Bazaar, Rodtnes og Thorning/Astrup (i stueetagen). Vi holder dørene åbne d. 21. februar fra kl. 10-18 Bruuns Bazaar    

HEADSTART FASHION HOUSE | News
09.02.2017

Dugfrisk rapport: Akademikere stormer ind i mode/beklædningsbranchen

Under finanskrisen gjorde man fra virksomhedernes side klar til svære tider, mens man med ansættelser af akademikere samtidig forsøgte at tilføre nye kompetencer inden for blandt andet onlinesalg, større brug af de sociale medier, CSR og bæredygtighed generelt. Nu ses der fremgang i branchen, og det er især eksportomsætningen, der er blevet forøget – 58% […]

News
08.02.2017

Journal på vej til udlandet

Det aarhusianske herretøjsbrand, Journal, vandt Vero Moda International Design Award ved HEADSTART FASHION AWARDS 2016. For Journal er kvalitet at foretrække frem for kvantitet, og de sigter efter at skabe klassiske, tidsløse men også ekspressive looks. Inspirationen kommer fra diverse kunstformer, arkitektur, litteratur og fysik. Journal har siden deres opstart i år 2012 arbejdet med […]

News
06.02.2017

Modebranchen oplever rekordomsætning i år 2016

Tallet er nu slået fast. 42,6 mia. kr. blev det samlede beløb, der blev solgt for i modebranchen i år 2016 – det er 0,9% mere end i 2015. Desværre er vækstraten ikke nær så høj som tidligere. I disse år sker der store forandringer indenfor detailhandelen. Salget i de fysiske butikker falder, mens internethandelen […]

News
05.02.2017

RAINS: Fra Jylland til Paris

Aarhusianske RAINS, der vandt Danske Bank Fashion Award under HSF AWARDS 2016, borer sig nu dybere ind på det internationale marked. I år 2016 åbnede brandet således to butikker i henholdsvis Aalborg og Aarhus. RAINS er nu klar til at åbne butik i Paris d. 3 marts. Det er lokaler i det hippe Marais-kvarter, der […]

Quotes
31.01.2017

CEO for Bruuns Bazaar

Thomas Bæch: “Vi ser meget frem til at etablere midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE. Beliggenheden passer perfekt til vores behov, og det bliver dejligt at blive en del af udviklingsmiljøet i Mindet 4”      

HEADSTART FASHION HOUSE | News
31.01.2017

Bruuns Bazaar etablerer midlertidigt showroom i HEADSTART FASHION HOUSE

Den danske designvirksomhed, Bruuns Bazaar, er netop nu i fuld sving med at flytte ind i HEADSTART FASHION HOUSE, hvor virksomheden etablerer et midlertidigt showroom, for at få tættere kontakt til deres jyske kunder. Ved et pressemøde i torsdags fremviste Bruuns Bazaar deres nyeste kollektion samt fremtidige visioner. Det nye hold, der står bag brandet tæller bl.a. CEO, Thomas Bæch, salgsdirektør, Tabitha Guldbrandt […]

HEADSTART FASHION HOUSE | Quotes
30.01.2017

Guðrun & Guðrun: "Det er dejligt at komme på kontoret og møde fantastiske 'kollegaer' og sparringspartnere"

Guðrun & Guðrun har sit hovedsæde på Færøerne, men har ofte brug for et fysisk kontormiljø i eller omkring Aarhus. “Vi fandt den perfekte kontorplads hos Headstart Fashion House på havnen, hvor andre små virksomheder i modebranchen også holder til. Headstart Fashion House tilbyder et super godt koncept med lækre omgivelser, andre engagerede virksomheder og […]

HEADSTART FASHION HOUSE | News
30.01.2017

Stiften: Nyt modehus i Århus får ekstra meget plads

Det er kun fem måneder siden det nye udviklingsmiljø for modebranchen Headstart Fashion House blev indviet. Og allerede nu skrues der op forambitionerne med en fordobling af modehuset areal.   Modehus: I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart […]


Læs mere
HEADSTART FASHION HOUSE
27.01.2017

HEADSTART FASHION HOUSE UDVIDER!

Det er kun få måneder siden at Borgmester Jacob Bundsgaard indviede det nye udviklingsmiljø for modebranchen HEADSTART FASHION HOUSE. Nu skrues der op for ambitionerne. I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart Fashion House. Det gør hun for […]

News
25.01.2017

REKORDMANGE TIL VIA DESIGN GRADUATION SHOW 2017

Traditionen tro blev årets VIA Design Graduation Show afholdt i samarbejde med HEADSTART FASHION på Aarhus Rådhus. Modeshowet dannede ramme i den mondæne Rådhushal med højt til loftet og rekordmange gæster. I alt 600 modeinteresserede havde fundet vej til det veletablerede modeshow, der efterhånden er garant for nytænkning og bemærkelsesværdige designere. Inspireret af Aarhus2017 var årets tema Rethink Fashion, der for alvor […]

HEADSTART FASHION HOUSE
20.01.2017

THORNING/ASTRUP: "VI FØLER OS SOM EN DEL AF NOGET STØRRE"

“Som nystartet smykkevirksomhed, har det betydet meget for os, at HEADSTART FASHION HOUSE kender vækstlaget og har rakt hånden ud. Vi er blevet taget positivt imod hele vejen og huset har givet os en platform som helt konkret skaber værdi for vores forretning hver eneste dag. Fællesskabet og den daglige gang med de andre virksomheder, […]

HEADSTART FASHION HOUSE
13.01.2017

KONTORPLADS "PAKKE"

HEADSTART FASHION HOUSE er et udviklingsmiljø for modebranchen – et moderne kontorfællesskab med fokus på vækst og sparring. Foruden kontorpladsen er det også muligt at designe og konstruere på modehusets to etager som i et traditionelt modehus. Ligesom det er muligt at udstille på Mindet 4 og booke mødelokale til salgsmøder o.lign. Desuden vil HEADSTART […]

Publicity
12.01.2017

COSTUME INTERVIEW: CHRISTIAN STADIL OG HEADSTART FASHION

 “Aarhus vil være en positiv ahaoplevelse for de fleste i branchen” Med cirka to hundrede kilometer til hovedstaden og dermed størstedelen af landets magasiner, investorer og trendsættere, kan det være en udfordring at etablere sig som modevirksomhed i Aarhus. Men det har bestemt også en række fordele. Det ved Christian Chapelle og Christian Stadil, der […]

News
05.01.2017

VIA DESIGN GRADUATION SHOW 2017: RETHINK FASHION

Via University College og HEADSTART FASHION inviterer endnu en gang til det årlige VIA Design Graduation Show. Traditionen tro vil Rådhushallen danne ramme om begivenheden, når de færdiguddannede upcoming designere fremviser deres afgangskollektioner for offentligheden. “Rethink Fashion” er titlen på showet, hvor de ny-udklækkede designere viser deres bud på, hvordan de vil præge fremtidens modebillede. Showet afholdes tirsdag den 24. januar […]

News
03.01.2017

FÅ FODEN INDEN FOR PÅ DET KINESISKE MARKED

Kunne du tænke dig at opnå viden om det kinesiske marked? Eller er du allerede på markedet og vil vide mere fra Kinakyndige virksomheder? HEADSTART FASHION, Lifestyle & Design Cluster og partnerskaberne bag More Creative inviterer til informationsmøde den 17. januar 2017 om at få foden inden for på det kinesiske marked. Informationsmødet byder på caseoplæg fra erfarne danske virksomheder, […]

News
24.12.2016

GLÆDELIG JUL

HEADSTART FASHION ønsker dig og dine kære en glædelig jul!

HEADSTART FASHION HOUSE | News | Publicity
22.12.2016

Nu satser de på sølv og beton

Smykkedesignerne Maja Thorning og Niels Astrup er med deres virksomhed Thorning Astrup rykket ind i HEADSTART FASHION HOUSE, som er et moderne kontorfællesskab i Aarhus for mindre modevirksomheder med fokus på vækst. De er klar til at prøve kræfter med eksport til Tyskland og England. Maja Thorning sidder bøjet over en firkantet halsring. Bortset fra […]

News
08.12.2016

FOKUS PÅ MODE OG KVALITET I HEADSTART FASHION HOUSE

Den første weekend i december åbnede HEADSTART FASHION HOUSE op i det nye modehus til en shoppeweekend med fokus på aarhusiansk mode og kvalitet. Det skete i den rå del af modehuset, hvor flere af byens kendte modebrands havde stillet op for at danne en pop-up shop, der med eksklusivt nedsatte priser og julestemning indbød […]

News
06.12.2016

OPEN CALL FOR UPCOMING BRANDS

HEADSTART FASHION holder nu open call for upcoming brands, som får mulighed for at deltage i den årlige pressevent, der byder på besøg fra national og international presse. Få direkte kontakt til de vigtigste danske og internationale moderedaktører og bloggere i modebranchen, når HEADSTART FASHION den 18. og 19. maj 2017 for tredje gang afholder HEADSTART FASHION PRESS DELEGATION. Showcasing af […]

News
25.11.2016

Stor interesse for fremtidens funktionelle tekstiler

THE WORLD OF TOMORROW: Fashion Meets Functional Textiles Den 17. november afviklede HEADSTART FASHION matchmaking seminaret ”Fashion meets Functional Textiles” i samarbejde med MoreCreative. Omdrejningspunktet var det endnu uforløste potentiale, der ligger i mødet mellem teknologi, tekstiler og mode. En stor del af regionens mode,- tekstil,- og teknologivirksomheder havde fundet vej til Kunsthal Aarhus for […]

News
14.11.2016

ØG DIT JULESALG I DECEMBER

HEADSTART FASHION HOUSE POP-UP JULESHOP 3./4. DECEMBER 2016 Spark julesalget i gang når HEADSTART FASHION åbner op for en fælles pop-up shop for upcoming og etablerede modevirksomheder. Vær med til at skabe en anderledes fysisk shoppeoplevelse og kom helt tæt på din målgruppe ved at showcase og sælge direkte BtC.     En stemningsfuld og unik atmosfære opstår, når […]

News
10.11.2016

2017: PRAKTIKANT TIL HEADSTART FASHION

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION søger fra 1. januar/februar en dygtig og energisk praktikant med flair for kommunikation, journalistisk formidling og social media. Vi kan tilbyde dig et kreativt vækstmiljø med plads til nysgerrighed og udvikling i din praktikperiode. Du vil blive anset som en kapacitet for fonden, og vil derfor få en central funktion […]

News
07.11.2016

From Fur to Fashion

Den 26. oktober inviterede HEADSTART FASHION og Kopenhagen Fur til masterclass for modebranchen “From Fur to Fashion” på Aarhus Teater. Der var vidensdeling og pels på agendaen, da verdens største pelsauktionshus var kommet for at hjælpe de midtjyske modevirksomheder til at inddrage det tredimensionelle materiale. Kopenhagen Fur leverede spændende oplæg fra minkavler Lars Eilertsen, buntmager Louise Fenger Hvilsted, […]

News
31.10.2016

GRATIS MORGENSEMINAR: FASHION MEETS FUNCTIONAL TEXTILES

THE WORLD OF TOMORROW Mode smelter sammen med funktionelle tekstiler, når vi på dette morgenseminar inviterer oplægsholdere fra forskellige brancher og steder i verden til at give deres perspektiv på dette nye fænomen. Vi har bl.a. fået Rebeccah Pailes fra New York, der tidligere har været Design Director hos Nike, Fila og Champion til at […]

News
14.10.2016

MOS MOSH CASEOPLÆG

Vi glæder os over at kunne præsentere Mos Mosh som case til vores kommende eksportseminar “Eksport er fremtiden” den 27. oktober på Godsbanen.     Seminaret byder i forvejen på et spækket program med oplæg fra Udenrigsministeriets Eksportråd, EKF Danmarks Eksportkredit, Nordic Projekt Fund, Enterprise Europe Network og Væksthus Midtjylland. Modevirksomheden Mos Mosh er en spændende tilføjelse til programmet, der med […]

Publicity
07.10.2016

ODL: "MODENS KATALYSATOR - HEADSTART FASHION"

HEADSTART FASHIONs CEO, Christian Chapelle er på forsiden af Olav de Lindes nyeste magasin under temaet ”iværksætteri”. Magasinet bringer et portræt af HEADSTART FASHION og går tæt på vores nyeste tiltag HEADSTART FASHION HOUSE. Læs også om vores naboer i Balticagade sneakersbrandet WODEN og deres innovative fremstilling af sneakers i fiskeskind.

News
04.10.2016

EKSPORT ER FREMTIDEN

Har din virksomhed vækstambitioner, og ønsker du at skærpe din viden om hvor og hvordan du får succes i udlandet? På dette eksportseminar får du input til at træffe de rigtige beslutninger om markedsvalg, salgs- og distributionskanaler. Desuden får du input om eksportfinansiering samt forskellige løsninger, der kan hjælpe din virksomhed til at få adgang […]

News
23.09.2016

FROM FUR TO FASHION

Kom med til en eftermiddag i pelsens tegn den 26. oktober 2016, når HEADSTART FASHION i samarbejde med Kopenhagen Fur inviterer til seminar med fokus på pelsteknikker og anvendelse af pels i kommerciel forstand. Lær om Kopenhagen Furs avlsarbejde, om hvorledes pels kan inkorporeres i din næste kollektion, og mød en buntmager som står klar […]

News
16.09.2016

Administrativ medarbejder til HEADSTART FASHION

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION søger en detalje orienteret administrativ medarbejder. Du vil få en central funktion som tovholder i sekretariatet, og der vil medfølge arbejdsopgaver relateret til driften af HEADSTART FASHION HOUSE. Du vil skulle håndtere en række administrative hands-on-opgaver i sekretariatet herunder fakturering, registrering, afrapportering m.v. Du kan dokumentere evnen til at arbejde […]

Publicity
15.09.2016

ONYGO BLOG: "BRAND-WATCH: WODEN"

I forlængelse af Wodens deltagelse ved årets HSF PRESS EVENT 2016 er det skandinaviske sneakers brand blevet omtalt som et “Brand to Watch” på den internationale modeblog ONYGO. Læs indlægget her.

EXECUTIVE NETWORK
15.09.2016

HEADSTART FASHION EXECUTIVE NETWORK

En af udfordringerne i modebranchen er at kortene ofte holdes tæt til kroppen, og at der derfor ikke sker ligeså meget erfaringsudveksling og netværksskabelse, som der er mulighed og behov for. HEADSTART FASHION har derfor etableret et erhvervsnetværk, der henvender sig til virksomhedsejere, direktører og beslutningstagere på strategisk niveau i modebranchen. Medlemmerne mødes fire gange […]

Quotes
10.09.2016

Christiane Schaumburg-Müller, Editor-in-chief CHRI CHRI

Om CHRICRHRIs deltagelse ved årets HEADSTART FASHION PRESS EVENT 2016: ”Det er fuldstændig fantastisk, at vi sætter fokus på Aarhus som modeby. Jeg synes faktisk, at arrangementet har rykket sig en tand op, fordi vi både ser etablerede brands, og så ser vi også de små iværksættere. Jeg har fået et større perspektiv af Aarhus som den her […]

Quotes
09.09.2016

HENRIK HANSEN, CEO LAURIE A/S

“HEADSTART FASHION Executive Network er et spændende og nødvendigt initiativ, der imødekommer modebranchens store behov for erfaringsudveksling. Jeg ser meget frem til at møde andre dygtige direktører og virksomhedsejere fra modebranchen, der kan inspirere og udfordre mig.” Henrik Hansen, adm. direktør i LauRie A/S.  

Quotes
09.09.2016

MARIA HUNSTIG, EDITOR SPORTSWEAR INTERNATIONAL

Om Sportswear International’s deltagelse ved årets HEADSTART FASHION PRESS EVENT 2016: ”Jeg besluttede mig for at komme tilbage til Aarhus for at deltage i HEADSTART FASHION PRESS EVENT igen, da jeg synes programmet lød virkelig interessant. Jeg kan godt lide blandingen af at besøge de store virksomheder og se de nye up coming designere.” Maria Hunstig, Sportswear […]

Quotes
09.09.2016

LUCA IMBIMBO, EDITOR FY! MAGAZINE

“Der er både tradition og innovation i det. Det, vi ser her i Aarhus, er meget salgbart og af meget høj kvalitet,” udtaler Luca der var i Danmark for første gang i forbindelse med HSF PRESS EVENT 2016. Luca Imbimbo, FY! Magazine

Quotes
09.09.2016

FREDERIK LENTZ ANDERSEN, MODEREDAKTØR EUROMAN

“Jeg synes, at HEADSTART FASHION er et rigtig godt initiativ. Det viser en bredde inden for design som er ret forfriskende. Det beviser også, at Aarhus også har en masse talent og viden” Frederik Lentz Andersen, EUROMAN & EUROWOMAN

HEADSTART FASHION HOUSE | News
31.08.2016

Åbning af HEADSTART FASHION HOUSE - et vækstfokuseret modehus

Den 24. august indviede Aarhus’ borgmester Jacob Bundsgaard sammen med administrerende direktør for Kopenhagen Fur, Jesper Uggerhøj, Headstart Fashion House på Aarhus havn. Headstart Fashion House er et nyt udviklingsmiljø for modevirksomheder, der skal skabe vækst i modebranchen og hjælpe nye iværksættere godt i gang. Målet er ikke kun at understøtte de kreative processer, men […]

News
31.08.2016

NEXT LEVEL FASHION #4, Branding

NEXT LEVEL FASHION afvikles næste gang den 13. sept. 2016. NEXT LEVEL FASHION er målrettet ledere i etablerede modevirksomheder, som ønsker at udvikle deres forretning. Forløbet giver dig som deltager konkrete redskaber til at identificere og tackle din virksomheds mest afgørende udfordringer. Samtidig får du lejlighed til at møde nogle af branchens skarpeste profiler og udbygge […]

Film
26.08.2016

HEADSTART FASHION HOUSE ÅBNING

HEADSTART FASHION HOUSE summede af liv, da den erhvervsdrivende fond, HEADSTART FASHION, den 24. august kunne åbne dørene op for de nye faciliteter på Mindet 4. Et kontorfællesskab med fokus på modebranchen, der indbyder til netværksdannelse og sparring iblandt de siddende modevirksomheder i huset.

Publicity
25.08.2016

Århus Stiftstidende: "Modehuset er en kæmpe hjælp"

Århus Stiftstidende 25.08.2016 Taskedesigner Mette Rødtnes er nærmest lykkelig for at kunne være med midt i modebranchens nye samlingssted. AARHUS: Der var fornemt besøg, fine taler og en festlig stemning, da Headstart Fashion i går indviede sit nye kontorfællesskab og domicil. Det var proppet til bristepunktet og byens mange mode- og forretningsfolk stod i kø […]

Publicity
25.08.2016

Århus Stiftstidende: "Det nye modehus på havnen er i gang"

Århus Stiftstidende 25.08.2016 I går fejrede Headstart Fashion, at de nu har fået lokaler lige ved siden af modeboblen på havnen og med et fælles kontor for nye design-talenter. Aarhus og Midtjylland har en stor underskov af modevirksomheder, der pibler frem. Masser af talent, nye ideer og arbejdsiver præger de østjyske miljøer i disse år, […]

Publicity
22.08.2016

JP: "Han var galleriejer – nu skal han udvikle modebranchen"

Som optakt til HEADSTART FASHION HOUSE åbning den 24. august bringer Jyllands Posten et portræt af Christian Chapelle, direktør i HEADSTART FASHION. Jyllands-Posten ERHVERV 22.08.2016   Christian Chapelle har taget et karrierespring fra kunsten over i modens verden. Engang var han galleriejer og værdisatte kunstværker. Nu er han direktør for en fond, der skal forretningsudvikle modebranchen. […]

News
29.06.2016

"CAPTURE THE US RETAIL MARKED"

Skal du med til New York City? I efteråret besøger vi New York og vil gerne have danske brands med. Vi har derfor sammensat et meget spændende program, som kan sikre dig de rigtige kontakter i et spændende marked! Kontakt os for mere information om programmet og hvordan du ansøger om deltagelse. Time: October 31. […]

Film
27.06.2016

FILM FRA HEADSTART FASHION PRESS EVENT 2016, showcase delen

Den 19.-20. maj 2016 inviterede HEADSTART FASHION en række nationale og internationale medier til showcasing af modeindustrien i det midtjyske. Den første dag fremviste en række af regionens af mest lovende upcoming modevirksomheder deres kollektioner for pressen i de flotte omgivelser på Aarhus Teater. Følgende modevirksomheder deltog i showcase delen: Amov Apparel Journal mathilde Grelck […]

News
15.06.2016

Få 10.000 kr i rabat når VIA Design inviterer dig med til ”Strategisk Design Praksis” i Aarhus den 8-12 august

VIA Design gentager det succesfulde ”Strategisk Design Praksis” forløb, som tidligere er blevet realiseret i samarbejde med HEADSTART FASHION. Se hvad blandt andre Palle Bruun Rasmussen (RVLT/Revolution) og Lena Hansen (LauRie) fik ud af deres deltagelse: https://vimeo.com/135948639 Udover nye kompetencer, ny viden og konkrete værktøjer får du et kursusbevis og praktisk træning i at præsentere […]

News
11.06.2016

International omtale af de modebrands som deltog i HSF PRESS EVENT 2016

A Danish fashion tale – Fucking Young! FY! magazine har skrevet en fin artikel om nogle af de modebrands de mødte under HSF PRESS EVENT 2016 😉 http://fuckingyoung.es/danish-fashion-tale/

News
11.06.2016

Upcoming modevirksomheder fik direkte kontakt til danske og internationale modemagaziner, bloggere og journalister

19./20. maj afholdte HEADSTART FASHION for anden gang press event i Aarhus og Region Midtjylland. Der var showcase med upcoming modevirksomheder på Aarhus Teater og besøg ved 9 regionale modevirksomheder fordelt på 2 dage. Følgende modevirksomheder deltog i showcase delen: AMOV Apparel JOURNAL MATHILDE GRELCK JEWELRY GAI+LISVA ORGANIC BASICS LOVE-U MOONCHILD MP CRAFTED GARMENT http://m.stiften.dk/aarhus/design-talenter-indtog-scenen

News
11.06.2016

INTERNATIONALE OG DANSKE MODEMAGAZINER, BLOGGERE OG PRESSEFOLK VAR IMPONEREDE OVER DET HØJE NIVEAU TIL HEADSTART FASHION PRESS EVENT 2016

    Den 19./20. maj afholdte HEADSTART FASHION for anden gang press event i Aarhus og Region Midtjylland. Der var showcase med upcoming modevirksomheder på Aarhus Teater og besøg ved 9 regionale modevirksomheder fordelt på 2 dage. Følgende virksomheder blev besøgt af delegationen: BESTSELLER MINIMUM WODEN ERBS DENMARK PAVEMENT RVLT/Revolution KNOWLEDGE COTTON APPAREL MP DENMARK […]

Publicity
05.06.2016

JP: "Fastlandets fornemmelse for mode"

Jyllands-Posten LIVSSTIL 05.06.2016 Modebranchen i Danmark er kendt i hele verden, og det er ikke kun i København, at det hele foregår. Et af initiativerne til at sætte jysk mode på verdenskortet er Headstart Fashion, hvor adm. direktør Christian Chapelle er valgt til at sætte turbo på væksten. Hvad er det, som Headstart Fashion kan […]

News
03.05.2016

PRIS OVERRÆKKELSER UNDER HEADSTART FASHION AWARDS

Fredag aften blev HEADSTART FASHION awardshow “HEADSTART FASHION AWARDS” afholdt for første gang i forbindelse med musikfestivalen “SPOT Festival”. Her blev der uddelt tre priser fra henholdsvis: Smarteyes, Bestsellers Vero Moda og Danske Bank. Smarteyes Design Award gik til den nyuddannede designer Katrine Hoffmann. Smarteyes Design Award går til nyuddannede designstuderende, og Katrine Hoffmann har […]

News
02.05.2016

FULDT HUS TIL HEADSTART FASHION MODEKONFERENCE

Fredag den 29. april åbnede HEADSTART FASHION dørene for årets modekonference. Konferencen blev afviklet i samarbejde med VIA Design og SPOT Festival (SPOT+). Konferenceprogrammet indeholdt nedenstående: Del 1: Fashion & film Vi byder indenfor i modefilm universet og undersøger fashion film som en æstetisk og fortællemæssigt frigørende genre. Der vil indgå fremvisning af danske og nordiske […]

Film | News
26.04.2016

MOVING THE FASHION IMAGE: PROGRAM

OPENING EVENT x OFFICIAL FASHION FILM SELECTION MINIMUM Concept store & gallery – 28.04.16 – 05-07pm Come celebrate the festival launch of MOVING THE FASHION IMAGE with films, fashion and free drinks! o SPECIALLY CURATED FASHION FILM PROGRAMME SPOT FESTIVAL – 28.04 – 01.05 – Musikhusets foyer Throughout SPOT festival we screen a specially curated […]

Film | News
21.04.2016

Mode film festival til Aarhus

HEADSTART FASHION etablerer mode film festival i Aarhus i samarbejde med Copenhagen Fashion Film Med den helt særlige festival MOVING THE FASHION IMAGE skabt til Aarhus, sætter HEADSTART FASHION i samarbejde med Copenhagen Fashion Film fokus på fænomenet mode i film og fashion film. Med et program der består af filmvisninger,events, fashion talks, og en stumfilmkoncert […]

News
15.04.2016

NEXT LEVEL FASHION 2016

Igen i år tilbyder vi udvalgte modevirksomheder muligheden for at deltage i NEXT LEVEL FASHION. Forløbet har en værdi af 25.000 men er gratis for de modevirksomheder, som udvælges. NEXT LEVEL FASHION er målrettet ledere i etablerede modevirksomheder, som ønsker at udvikle deres forretning. Forløbet giver dig som deltager konkrete redskaber til at identificere og […]

MY WAY | News
10.03.2016

Kopenhagen Fur og de mange alliancer

Kopenhagen Fur er verdens største auktionshus for pels og globalt centrum for handlen med pels. Og meget mere end det. I sommeren 2013 udklækkede det kraftcentret KiCK, hvis fornemste opgave er at bygge bro mellem pels- og modebranchen. Ved at samarbejde med designuniversiteter og modehuse i hele verden sprænger KiCK rammerne for, hvad pels kan. […]

MY WAY | News
29.02.2016

IT’S GOT TO FEEL RIGHT

Da Henrik Hansen og Lena Trend Hansen i 2005 besluttede sig for at købe LauRie, var deres kendskab til tøjbranchen lig nul. Den detalje afskrækkede dog ikke parret, som efter en udstationering i USA havde fået amerikanernes entreprenørånd ind under huden. Desuden vidste de en masse om eksport, og LauRie var allerede dengang meget eksportorienteret. […]

News
29.02.2016

Fuld hus til VIA Design dimittend show i Rådhushallen

Kreativiteten sprudlede da afgangselever fra VIA Design indtog scenen med deres afgangskollektioner. Der var skøre påfund, sjove indspark, flotte sammensætninger, da designeleverne gav deres bud på fremtidens mode. VIA Design har netop i samarbejde med HEADSTART FASHION afholdt dimittendshow samt afgangsudstilling for Visual Fashion Communication på Aarhus Rådhus. We Do Fashion var navnet på årets dimittend-afgangsshow fra VIA […]

EXECUTIVE NETWORK | News
12.02.2016

HEADSTART FASHION EXECUTIVE NETWORK #2

Tak til VIA for at lægge lokaler til HEADSTART FASHION EXECUTIVE NETWORK #2. Ved netværks mødet i februar satte vi fokus på strategisk likviditetsstyring (v. Danske Bank) & fik viden om hvordan VIA tænker design & business.    

News
11.02.2016

VIA design dimittend show

Vi glæder os meget til torsdag den 25. februar hvor VIA Design holder dimittend afgangsshow samt afgangsudstilling for Visual Fashion Communication. Traditionen tro afvikles showet på Aarhus Rådhus i samarbejde med HEADSTART FASHION.

News
20.01.2016

OPEN CALL – HEADSTART FASHION PRESS EVENT 2016 I AARHUS

Få direkte kontakt til de vigtigste danske og internationale moderedaktører og stylister i modebranchen! Den 19./20. maj afvikler HEADSTART FASHION for anden gang HSF PRESS EVENT for nyetablerede virksomheder. Den 19. maj 2016 Showcase delen finder sted i Aarhus den 19. maj kl. 16.00-18.00, hvor deltagerne kan fremvise seneste kollektion eller fremhæve udvalgte produkter. Samme […]

MY WAY | News
20.01.2016

HISTORIEN OM ET DANSK STRØMPEIMPERIUM

Næste år er det 80 år siden, at den første strømpe fra mp Denmark så dagens lys. Den blev til på en strikkemaskine i beskedne kælderlokaler, hvor en ung og entreprenant mand ved navn Martin Pedersen startede sit industrieventyr. I flere årtier gik det strålende, men da virksomheden nåede sit 77. leveår, var den tæt […]

News
19.01.2016

I 2014 vandt modevirksomheden Rains

Business Region Aarhus Iværksætterprisen 2016 er skudt i gang og afholdes i år d. 27. april til Iværk&Vækst i BioNutria Park, Randers. Prisen uddeles til de mest succesfulde iværksættere i Østjylland indenfor tre kategorier: Bedste fysiske produkt Bedste immaterielle produkt Den kreative pris Vinderne vinder, udover æren og omtalen, et eksklusivt mentor-forløb med en af […]

News
01.01.2016

HEADSTART FASHION MAGAZINE

Hvert år udgiver HEADSTART FASHION et magasin med et tilbagegående blik på året der gik. 2015 var for HEADSTART FASHION et spændende år, hvor vi kontinuerligt afviklede værdiskabende arrangementer til glæde for modebranchen. Læs mere om alle aktiviteterne her:  


Læs mere
News
21.12.2015

GOD JUL & FREMGANGSRIGT NYTÅR

HEADSTART FASHION takker for et fantastisk år og ønsker jer alle en glædelig jul og et fremgangsrigt nytår!

MY WAY | News
16.12.2015

DEN GODE MAVEFORNEMMELSE

I sommeren 1995 mødtes to unge mænd, som kunne lide bølger og bjerglandskaber. Den ene kom fra en tekstilfamilie, den anden interesserede sig for at designe. Ud over et livslangt venskab begyndte Christian Katballe og Palle Bruun Rasmussen at lægge de første byggeklodser til herretøjsbrandet RVLT, som er inspireret af surf- og skimiljøet. Ganske uden […]

News
14.12.2015

Fashion Unit, fem hurtige til S.T. Valentin

Fem Hurtige til S.T. Valentin, Nikolaj Valentin og Steffen Larsen T. Valentin har vundet indpas i det aarhusianske modeunivers. Hvordan opfatter I Aarhus som modeby? Aarhus er uden tvivl værdig som modeby og bliver i Danmark kun overgået af København, der samlet set stadig har lidt mere at byde på. Vi mener dog begge to […]

News
14.12.2015

Fashion Unit, fem hurtige med S.T. Valentin

Fem Hurtige til S.T. Valentin, Nikolaj Valentin og Steffen Larsen T. Valentin har vundet indpas i det aarhusianske modeunivers. Hvordan opfatter I Aarhus som modeby? Aarhus er uden tvivl værdig som modeby og bliver i Danmark kun overgået af København, der samlet set stadig har lidt mere at byde på. Vi mener dog begge to […]

News
09.12.2015

Næste års SPOT Festival T-shirt lanceres af ung modedesigner

 I et samarbejde mellem HEADSTART FASHION, SPOT Festival, konceptbutikken WU15, og ikke mindst designeren Mathilde Mathislund blev næste års SPOT Festival t-shirt lanceret ved en event i konceptbutikken WU15 den 3. december. Mathilde Mathislund er uddannet fra designuddannelsen på Det Kongelige Danske Kunstakademi i København og var med til eventen, hvor der også var mini-koncert […]

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon: +45 24 83 06 82
cvr. 37645567

© 2014 Headstart Fashion