Tilmeld nyhedsbrev
 

News - 10.11.2016

2017: PRAKTIKANT TIL HEADSTART FASHION

Den Erhvervsdrivende Fond HEADSTART FASHION søger fra 1. januar/februar en dygtig og energisk praktikant med flair for kommunikation, journalistisk formidling og social media.

Vi kan tilbyde dig et kreativt vækstmiljø med plads til nysgerrighed og udvikling i din praktikperiode. Du vil blive anset som en kapacitet for fonden, og vil derfor få en central funktion i vores organisation. Du vil skulle løse kommunikative opgaver, mens du også vil få indflydelse på beslutninger i samarbejde med sekretariatet.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i koordinering af kommunikationsindsatser, håndtering af social media, medieovervågning, udarbejdelse af pressemeddelelser samt formidling af vores aktiviteter på vores platforme. Du vil også blive involveret i projekter, events mv. samt komme til at håndtere en række administrative hands-on opgaver. Derudover vil du bistå ved møder hos partnere og andre interessenter f.eks. i forbindelse med større projekter, hvor også rejseaktivitet kan forekomme.

Stillingen er en ulønnet praktikstilling 37 timer om ugen i perioden 1. januar eller 1. februar og minimum tre måneder frem. Den daglige arbejdsplads vil være i Aarhus, hvor HEADSTART FASHION har hovedkvarter.

 

DIN PROFIL

Du kan dokumentere evnen til at arbejde fokuseret. Du er en dygtig formidler, kender målgruppen, har overblik og følger op. Du er detaljeorienteret og kan lide at være en del af en dynamisk organisation med en omskiftelig hverdag. Du er hold-spiller og når altid i mål med arbejdsopgaverne.

Du vil blive tildelt en del medansvar, og derfor skal du være pålidelig og ansvarlig med dine opgaver.

 

ANSØGNINGSFRIST

Skriftlig ansøgning inklusiv CV og relevant dokumentation sendes som én samlet PDF til PR & kommunikationskoordinator Maria Bill Rasmussen på mail til på info@headstartfashion.dk med overskriften “ANSØGNING Praktikant 2017” således, at vi har denne elektronisk senest den 12. december 2016 kl. 12.00.

Samtaler forventes afholdt i Aarhus kort tid efter den 12. december.

 

2.3-2

 

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207