Tilmeld nyhedsbrev
 

FASHION GROWTH | News - 15.03.2018

ZALE FASHION GROWTH

Zale var blandt vinderne af Fashion Growth 2017. Vi har spurgt Zale om, hvordan det gavnede deres brand at få en delt andenplads:

“Det har været en helt vild oplevelse at møde ens store idoler blandt investor-panelet. Hvis det ikke var for Fashion Growth, havde vi ikke fået muligheden for at komme i kontakt med så mange tunge profiler fra modebranchen på så kort tid”, udtaler direktør Andreas Nielsen og fortsætter “Vi har fået feedback, som vi kan bruge fremadrettet og med den har vi optimeret vores pitch, som vi ønsker, at den skal præsenteres i fremtiden. Workshoppen med Carl Erik var uundværlig for os. Dette er især i forhold til værdisættelse af virksomheder og hvordan denne præsenteres bedst for investorer. En sidste uvurderlig ting var, at vi fik et langt bedre indblik i modebranchen. Det kan især gavne en virksomhed som vores, der lever af at handle med tøjmærker”.

Zale er en online portal og app, der samler udsalg fra 20 webshops som f.eks. Stylepit og Bubbleroom. Zale giver forbrugere muligheden for at få overblik over udsalg tilpasset til dem.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207