Tilmeld nyhedsbrev
 

News - 26.01.2015

Stine Goya åbner butik i Aarhus

Vi mødte Stine Goya til en snak om butikken, brandet og kvinden bag.

Hvem er Stine Goya?

Jeg er uddannet designer fra Central Saint Martins i London i 2006. Da jeg var færdig med min uddannelse arbejdede jeg som moderedaktør på Cover i et år, men drømmen om at bruge min uddannelse trak i mig. Derfor startede jeg mit eget firma, hvor jeg kunne designe tøj. Det specielle ved mit design er, at jeg laver alle prints selv. Mit tøj kan kendes på farverne, prints og snittet, der er feminint og legende.

Har du en bestemt type kvinde i tankerne, som du designer til?

Nej. Jeg har en bred målgruppe. Der er rigtig mange unge kvinder, som er glade for mit tøj, men også kvinder på min egen alder. Og faktisk går min mor og kvinder fra hendes generation også i mit tøj. De styler det på en anden måde, men de kommer jo også fra generationen med læderjakker og et mere råt look.

Hvordan forløber en butiksåbningsdag for dig?

Jeg har pudset hylder og støvsuget og pillet film af min nye disk. For halvanden time siden var jeg forbi hotellet, vi bor på, for at amme min søn. Der er masser at lave på en åbningsdag, og vi er alle involverede i alle dele i sådan en proces. Sådan er det i et lille firma, vi hjælper alle sammen hinanden, og vi løser opgaverne i fællesskab.

Hvad har I lagt vægt på i den nye butik?

Vi vil gerne føre konceptet videre og videreudvikle på det. Vi har allerede en butik i København, og Aarhus-butikken er næste skridt. En del af arbejdet har bestået i at tilpasse Stine Goya stilen til de nye lokaler. Vi vil gerne skille os ud i gaden og være farvestrålende.

Hvilke forhåbninger har I til Aarhus-butikken?

Den skal være en succes! Vi har en god fornemmelse med butikken, og vi har gode erfaringer med jyske kunder. Der har været stor efterspørgsel og interesse for Stine Goya-mærket i Jylland. Derfor er det naturligt at satse på Aarhus, og jeg er sikker på, at det bliver en stor succes.

Hvilken rolle spiller sociale medier og bloggere for Stine Goya-universet?

De spiller en stor rolle. Mere og mere. Vi kan se på Instagram, at jo mere vi er tilstede, jo mere påvirker det udbredelsen af brandet og salget. Vi er meget bevidste om den rolle, sociale medier spiller. Og bloggere bliver mere og mere interessante for os. For eksempel samarbejder vi med bloggere under modeugerne, hvor vi klæder dem på.

Du finder Stine Goya Flagshipstore på adressen Volden 4, 8000 Aarhus C

 

10940478_754421891294843_7017554142199521897_n

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207