Tilmeld nyhedsbrev
 

News - 31.08.2018

det danske modebrand rains imponerede delegationen til hsf press delegation med kombinationen af funktionalitet og design

HSF PRESS DELEGATION besøgte torsdag i sidste uge regntøjs- og livsstilsbrandet RAINS, som har hovedsæde i Aarhus. Her blev delegationen, bestående af nationale og internationale moderedaktører og influenter, vist rundt i modevirksomheden. Simpliciteten, funktionaliteten og det tidløse skandinaviske design imponerede delegationen og den personlige regnjakke, som moderedaktørerne og influenterne fik lov at signere, blev flittigt brugt i PRESS DELEGATION dagene i Aarhus.

Fra venstre: Philip Lotko Wormslev (RAINS), Jan Stig Andersen (RAINS),
Daniel Brix Hesselager (RAINS) og Christian Chapelle (HSF).

Indflydelsesrige aktører i modebranchen startede deres besøg hos RAINS med en rundvisning i virksomheden, hvor alt er samlet inhouse. Den ene af de to stiftere, Daniel Brix Hesselager, udtalte at de på denne måde formår at bibeholde et overblik, kontrol og en mere direkte kontakt i virksomheden, og derved kan muliggøre en bedre og lettere kommunikation samt kan handle hurtigt på eventuelle fejlleverancer. RAINSs varelager kan fremtræde som et eksempel herpå og Ophelia fra ELLE Hong Kong italesatte RAINS som havende et af de pæneste og mest ordentlige varelager hun havde besøgt.

Luca Imbimbo redaktør på FY! Magazine gik på opdagelse i den nye kollektion.

Influent Charmaine Lago prøvede forskellige styles fra RAINS.

Philip Lotko Wormslev, som er den anden stifter af RAINS, udtalte at brandet kombinerer funktion med design i deres produkter og at deres stilistiske udtryk er minimalistisk.

Det har været virksomhedens formål siden etablering i 2012 at nytænke kvalitetsregntøj så dette bliver mere designmæssigt moderne. Et nyere tiltag fra RAINS, som delegationen blev introduceret for, var at man selv kan personliggøre sin regnjakke ved eksempelvis at få signeret en lille tekst, hashtag eller egne initialer på sin regnjakke. Dette var en stor succes blandt delegationen, som fik mulighed for at lave sin helt personlige regnjakke.

Personlige RAINS regnjakker blev lavet til delegationen.

Ophelia fra ELLE Hong Kong fik signeret “NOT NOW”.

RAINS har opnået en høj kendskabsgrad på det danske marked og har siden 2016 åbnet konceptbutikker i udvalgte byer i hele verdenen heriblandt i København, Paris, New York og London. Fremtidsplanerne lyder blandt andet på åbninger af flere fysiske butikker, og delegationen var alle enige om, at dette brands udvikling er spændende at følge i fremtiden.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 830 682
+45 24 207 207