Tilmeld nyhedsbrev
 

FASHION GROWTH | News - 25.09.2019

Finalisterne til Fashion Growth 2019 er nu fundet

Så kan vi endelig løfte sløret for de 6 brands som er udvalgt til FASHION GROWTH 2019! Den 24. oktober skal finalisterne pitche foran investorpanelet.

Finalisterne 2019 er: Skintöi, Tobias Birk Nielsen, Wilgart, Labfresh, Mumutane og Rug Solid.

Den 18. september blev de 6 brands trænet i at pitche ved advokat og investor Carl Erik Skovgaard. Pitchtræningen blev holdt hos Danske Bank.

Vil du møde finalisterne og opleve dem pitche foran investorpanelet d. 24 oktober? Så tilmeld dig til Fashion Growth 2019 her.

Læs mere om finalistfeltet herunder:

 

Skintöi designer skindvarer i høj kvalitet til lavere priser end man normalt møder. Se mere om Skintöi.

TOBIAS BIRK NIELSEN er et high-street modebrand som designer menswear. Se mere om Tobias Birk Nielsen

Wilgart er en kasketmager. De har fokus på traditioner og håndværk, og kasketterne bliver skræddersyet til kunderne. Se mere om Wilgart

Labfresh producerer plet-, lugt- og krølfrie herreskjorter via innovativ tekstilteknologi. Se mere om Labfresh

Mumutane laver interiør og accessories. Deres produkter forener enkeltheden i nordisk design og afrikansk æstetik. Se mere om Mumutane

Rug Solid producerer tæpper af bæredygtige materialer. Tæpperne laves bl.a. af modeindustriens off-cuts, genbrugte plastikflasker og organiske materialer såsam bambus og jute. Se mere om Rug Solid.

 

I samarbejde med Danske Bank har HEADSTART FASHION udvalgt de virksomheder, som får mulighed for at møde investorerne. Igen i år er Christian Stadil formand for vores investorpanel. Fashion Growth kulminerer den 24. oktober 2019 på Aarhus Teater.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207