Tilmeld nyhedsbrev
 

HSF HOUSE | News - 13.05.2019

I HEADSTART FASHION HOUSE KAN DU OGSÅ FÅ SPARRING OM FORRETNINGSUDVIKLING!

Når man er lejer i Headstart Fashion HOUSE, kan man også få glæde af sparring ved Poul Victor, som er ekspert i strategi- og forretningsudvikling og har 20 års ledelseserfaring fra store danske koncerner.

Vi har interviewet Amir Hassan (medejer og kreativ direktør Twelvepieces) som forleden havde endnu et godt sparringsmøde med Poul Victor Jensen.

Hvad har du fået ud af samtalen med Poul Victor?
Et eller andet sted kom de emner, vi havde oppe at vende ikke bag på mig. Vi har sindssygt travlt hos Twelvepieces, og som iværksætter skal man have mange hatte på. Derfor kan det også til tider være svært at holde fokus, så vi blev enige om, at det måske er ved at være på tide, at jeg begynder at uddelegere nogle flere opgaver. Når det er sagt, var det meget rart lige at få bekræftet, at vi er på rette vej, selvom det til tider kan føles som om, man er på et sidespor. Når man starter op som selvstændig, er der generelt mange bolde i luften. Her gav Poul Victor også gode værktøjer til, hvordan jeg bedst muligt kan sortere i ”need to have” og ”nice to have”. Når man sidder med det samme døgnet rundt, er det meget givende at få et andet perspektiv på forretningen!

Billede: Jesper christensen

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 830 682
+45 24 207 207