Tilmeld nyhedsbrev
 

HSF HOUSE | News - 14.05.2019

Liiteguard laver international salgsaftale med UNISPORT

Christopher Geertsen er stifter af Liiteguard​, en virksomhed der har til huse i Headstart Fashion HOUSE. Christoffer er også tidligere professionel fodboldspiller, men grundet skader, var han nødsaget til at stoppe karrieren. Det forløb blev inspirationskilden til at etablere virksomheden Liiteguard og missionen var at finde en løsning på et tilbagevendende problem, som ses hos mange fodboldspillere, nemlig at spillerne ikke ønsker at spille med almindelige benskinner. Liiteguard har derfor udviklet en formbar benskinne, som kan tilpasses den enkelte spiller samt en kompressionsstrømpe, som kan holde benskinnen på plads.

Christopher udtaler:
”UNISPORT har fra start været en milepæl for mig, da det er verdens største og bedste online platform, når det kommer til salg af fodboldprodukter. Og det er en blåstempling af Liiteguard og produktet, at UNISPORT vælger at tage Liiteguard ind i deres sortiment. Det giver samtidig Liiteguard muligheden for at komme endnu mere udover landets grænser.”

Citat fra Unisport video:

”Vi har alle været der, vi prøver at få vores benskinner til at blive på plads, mange af løsningerne inkludere sportstape og underwrap, men det kan være en smule besværligt. Nu har det tydeligvis ændret sig, Liiteguard har udviklet et performance – sæt og det vil revolutionere måden du fremover vil tænke på benskinner og sokker.” Siger Jakob Michaelsen som er WebTV presenter – Unisport A/S.

I kan se hele videoen på unisports youtube kanal her:

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207