Tilmeld nyhedsbrev
 

News - 14.10.2016

MOS MOSH CASEOPLÆG

Vi glæder os over at kunne præsentere Mos Mosh som case til vores kommende eksportseminar “Eksport er fremtiden” den 27. oktober på Godsbanen.

 

 

Seminaret byder i forvejen på et spækket program med oplæg fra Udenrigsministeriets Eksportråd, EKF Danmarks Eksportkredit, Nordic Projekt Fund, Enterprise Europe Network og Væksthus Midtjylland.

Modevirksomheden Mos Mosh er en spændende tilføjelse til programmet, der med salg på i alt 15 markeder og en tilstedeværelse hos 1550 forhandlere verden over, om nogen har hands-on erfaring med eksport. Deres eksportaktiviteter har i år bidraget til en positiv vækst på 30 procent.

Få et eksklusivt indblik i hvordan Mos Mosh fandt nøglen til deres eksplosive eksportsucces på seminaret ”Eksport er fremtiden”. Du får input til at træffe de rigtige beslutninger om markedsvalg, salgs- og distributionskanaler. Desuden får du input om eksportfinansiering samt forskellige løsninger, der kan hjælpe din virksomhed til at få adgang til vækstmulighederne på de internationale markeder.

Din gratis billet til “Eksport er fremtiden” kan indhentes her.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 830 682
+45 24 207 207