Tilmeld nyhedsbrev
 

MY WAY | News - 30.08.2019

MY WAY SEMINAR: Andreas von der Heide / Les Deux 

Vi er stolte af præsentere Andreas von der Heide til vores næste MY WAY seminar i Aarhus!

Andreas von der Heide er stifter og medejer af modevirksomheden Les Deux, der i 2015 af Euroman blev kåret som en af Danmarks vigtigste og mest lovende brands – og sidenhen er succesen kun fortsat i positiv retning. Les Deux forhandles i 800 butikker rundt om i verden.

Andreas’ foredrag er topmotiverende og inspirerer og udfordrer på én gang publikum til at tænke strategisk på en kreativ og anderledes måde, og ikke mindst at turde at tænke stort og gøre drømme til virkelighed.

Andreas Von Der Heide har altid haft et iværksættergen, et stort drive og en kreativitet, som han havde en drøm om at omsætte til en forretningssucces. Det lå ellers ikke lige i kortene. Efter sin tid i Livgarden, trådte han i sin fars fodspor og begyndte på jurastudiet. Det var den sikre vej, men ikke der drømmene lå.

PROGRAM

15.30-16.00: Ankomst, networking (dørene lukker kl. 16.00)

16.00-16.05: Velkomst v. Christian Chapelle, Head Of Fashion v. Lifestyle & Design Cluster og daglig leder af Headstart fashion HOUSE

16.05-16.10: Velkomst v. Jakob Vangsøe Hansen, Erhvervsdirektør Danske bank

16.10-17.30: Historien om Les Deux v. Andreas von der Heide, stifter og medejer Les Deux

17.30-18.30: Tak for i dag & networking

Billetter er gratis. TILMELD DIG HER.

MY WAY er et koncept, som er inspireret af Frank Sinatra sangen ”My Way”. Formålet med MY WAY er at afholde seminarer/oplæg, der tager udgangspunkt i stærke personligheder med spændende iværksætterhistorier, som har skabt succes på deres helt egen måde.

MY WAY afholdes i samarbejde med Danske Bank.

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207