Tilmeld nyhedsbrev
 

HSF HOUSE | News - 30.01.2017

Stiften: Nyt modehus i Århus får ekstra meget plads

Det er kun fem måneder siden det nye udviklingsmiljø for modebranchen Headstart Fashion House blev indviet. Og allerede nu skrues der op forambitionerne med en fordobling af modehuset areal.

 

Headstart-fashion-house

Modehus: I begyndelsen af 2017 rykker modedesigner Alexandra Frankø ud af sit hjemmekontor og ind i de nye udvidede faciliteter i Mindet 4 i Headstart Fashion House. Det gør hun for at kunne fokusere mere på sit eget nye modebrand “Frankø Denmark”.

I Headstart Fashion House får Alexandra Frankø, ud over en kontorplads, adgang til en lang række fordele. Det betyder bl.a. rådgivning fra Danmarks største brancheorganisation Dansk Mode & Textil, et relevant netværk og mulighed for en mentor.

– Som nystartet modevirksomhed er det uvurderligt at være en del af et stærkt netværk, og netop derfor valgte jeg at søge kontorplads i Headstart Fashion House. Her får jeg rig mulighed for at spare med andre nystartede og etablerede virksomheder. Derudover er min nye kontorplads placeret i flotte lokaler med en god central beliggenhed og jeg har samtidig fået et medlemskab af brancheorganisationen Dansk Mode & Textil. Med DM&T medlemskabet får jeg adgang til de helt samme ydelser som andre medlemmer, men da Headstart Fashion har tegnet én stor medlemskabsaftale for Headstart Fashion House får jeg adgang til ydelserne på meget fordelagtige vilkår, fortæller den unge modedesigner Alexandra Frankø.

I Headstart Fashion House kommer hun til at dele miljø og kontor med flere ligesindede modevirksomheder som eksempelvis Rodtnes Bags, Gudrun&Gudrun og Thorning/Astrup.

Stiften

Fremtidens modehus

Et modehus er traditionelt set en modeskabers forretning, der rummer både design, indkøb, tilskæring, syning, tilpasning, modelfremvisning samt salg. Headstart Fashion House er inspireret af det traditionelle modehus. I fremtidens modehus vil der derfor også være mulighed for at designe og konstruere på modehusets etager. Derudover vil det være muligt at udstille og booke lokale til salgsmøder.

– Jeg er stolt af, at vi på kort tid har skabt et fundament hvor modevirksomheder og modeiværksættere kan udvikle sig. Med en plads i Headstart Fashion House får man som virksomhed adgang til et unikt netværk og konkrete værktøjer, som kan bidrage til at modevirksomhederne udvikler sig yderligere, siger direktør i Headstart Fashion, Christian Chapelle.

 

Headstart-fashion-house-oplæg

Læs artiklen i Stiften her

 

Den Erhvervsdrivende Fond
Headstart Fashion


Mindet 4B
DK-8000 Aarhus C

info@headstartfashion.dk
telefon:
+45 24 207 207